телефонна линия

0888-99-18-66

BG
EN
Facebook Twitter YouTube - Email

Продължаваме ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ…

Продължаваме ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ…

С вълнение и радост проведохме своята Благотворителна фотоизложба „ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ...“. Прекарахме една чудесна вечер с хората, които се присъединиха към нас в подкрепа на нашата кауза, и от сърце благодарим на всички! Фотоизложбата се състоя на 24, 25 и 26 септември 2020 г. във PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи.

Изложбата представи в 30 кадъра личните асоциации по темата на ОСЕМ големи български творци във фотографията: Маргарита Русева (Margarita Rousseva Photography), Владимир Карамазов (Vladimir Karamazov Photography), Темелко Темелков (Temelko Temelkov), Адриана Янкулова-Чапкънова (Adriana Yankulova - photography&videography), Емануил Трейман (Емо Трейман), Иво Орешков (Иво Орешков - картини от светлина), Симон Варсано (Simon Varsano Photography), Калин Руйчев.

Повече за изминалото събитие можете да видите тук: https://www.facebook.com/events/1589586954546875/?active_tab=discussion.

С ваша помощ успяхме да наберем дарения на стойност 1165 лева. С тях ще бъде подкрепена работата на единствената в България Национална информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта.

Фотографиите с кауза продължават да са налични за закупуване. Купувайки кадър, давате шанс на Информационната линия да продължи да съществува.

Фотографииите се продават във формат 50/70 см. на минимална стойност от 133 лв., която можете да надвишите според личното си желание. Можете да ги разгледате и поръчате от сайта на ателие „ФотоФози“ или да си изберете от албума ни във Фейсбук, където можете да поръчате чрез лично съобщение на страницата.

Можете да поръчвате и на имейл info@solidarnost-bg.org или на телефон 0884-38-99-30. Необходимо е да ни изпратите номер на снимката и име на автора и ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите.

Изказваме специални благодарности на авторите, които ни протегнаха ръка и дариха своите творби, за да подкрепят Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта!

Благодарим и на Благодаря, които ни оказаха безценна помощ за организацията на събитието, на PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи, които отвориха своите врати за нашата изложба, както и на българските брандове Frudada и Buzzz, които ни дариха вкусни освежителни напитки!

Организирането на Благотворителната фотоизложба стана възможно благодарение на подкрепата на Renovabis.

Коя е каузата?

Вече 17 години Асоциация „Солидарност“ (https://www.solidarnost-bg.org/) оказва професионална психологическа и терапевтична помощ на хора, страдащи от зависимости.

„Солидарност“ създават и управляват първата по рода си безплатна, анонимна телефонна линия в България за информация и експертна консултация по темата. На телефон 0888-99-18-66 обучени психолози осигуряват подкрепа и насоки за методи и места за лечение както на всеки зависим, потърсил помощ, така и на неговото семейство и близки.

Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта (https://www.drugsinfo-bg.org/) се издържа единствено от дарения и проектни средства, като от месец май миналата година е без целево финансиране. Това налага функциониране с намален капацитет, извънредни часове работа за екипа, сериозни затруднения при покриване на разходи за наем, техническа поддръжка, заплати на екипа.

Благодарим ви!


Вече можете да ни подкрепите и с дарения чрез системата на DMS със SMS с текст DMS HELPLINE на номер 17 777.

Още начини за дарение можете да намерите в каузата ни в платформата на България DMS: https://dmsbg.com/16403/dms-helpline/

Дарение по банков път

Банкова сметка:

IBAN: BG80PRCB92301049498214

BIC: PRCBBGSF

ПроКредит Банк
София, „Тодор Александров“ 26
Титуляр: Сдружение „АРЗ Солидарност“

За дарение чрез PayPal посетете тази страница: https://www.solidarnost-bg.org/darenie/

За контакт с Асоциация „Солидарност“:

Тел.: 02-971-99-20, 0884‑38‑99-30
Имейл: info@solidarnost-bg.org
Уебсайт: https://www.solidarnost-bg.org/