телефонна линия

0888-99-18-66

BG
EN
Facebook Twitter YouTube - Email

Фотографската изложба „Помогни ни да пораснем“ продължава до края на юли

Фотографската изложба „Помогни ни да пораснем“ продължава до края на юли

Все още можете да посетите благотворителната фотографска изложба „Помогни ни да пораснем“ на ателие „ФотоФози“ към програма „Солидарност“. Тя ще остане в Център за култура и дебат „Червената къща“ в София до края на месец юли. Адресът е гр. София, ул. „Любен Каравелов“ № 15. Изложбата може да бъде посетена всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа.

За каузата

От 2003 г. програма „Солидарност” изпълнява своята мисия – рехабилитация и социална интеграция на зависимите с цел автономен живот; подкрепа и консултация на родителите и близките на зависимите; информационно-консултативна работа; популяризиране на каузата на „Солидарност” и повлияване на социалните нагласи към зависимите.

В края на 2015 г. поставихме началото и на социалната услуга нископрагов център „Къща Посока”, насочена към зависими хора, които активно употребяват наркотици и алкохол. В „Посока” те получават безплатно услуги, които целят повишаване качеството на техния живот, както и консултации с различни здравни и юридически специалисти.

През 2015 г. към рехабилитационна програма „Солидарност” беше създадено фотографското ателие „ФотоФози”, което от самото начало е една съществена част от терапевтичния процес на хората в рехабилитация и в прехода им към адаптация и реализация в живота след периода на лечение.

Със своята изложба „ФотоФози” подкрепя дейността на Къща „Посока”, която като безплатна социална услуга има най-голяма нужда от обществена и дарителска подкрепа.

Как можете да ни подкрепите?

До края на месеца можете да разгледате изложбата в Център за култура и дебат „Червената къща“.  Можете да подкрепите каузата като си поръчате фотография по ваш избор в рамка или си купите от нашите благотворителни картички, които ще намерите на рецепцията.

Снимки можете да си закупите и чрез сайта на ателие „ФотоФози“: http://www.fotofozzie.com/.

Сърдечно благодарим на нашите дарители и всички, които се включиха в организацията на събитието: Ивайло Захариев, който беше водещ на откриването на изложбата, Мирослав Маринов, консултант на ателие „ФотоФози“, Ефа Супертрамп и Илко Биров, които се погрижиха за музикалното оформление.