телефонна линия

0888-99-18-66

BG
EN
Facebook Twitter YouTube - Email

Базата на БФС отново ще е домакин на футболния турнир „7:0 за хората“

Базата на БФС отново ще е домакин на футболния турнир „7:0 за хората“

В края на октомври базата на Българския футболен съюз за пореден път ще се превърне в дом за няколко дни за проекта „7:0 за хората срещу зависимостите“

На базата на Българския футболен съюз в Бояна от 23 до 25 октомври ще се проведе лагер-сбор „7:0 за хората срещу зависимостите“. Повече от 100 души ще участват в събитието. В рамките на събитието, освен тренировки и футболни мачове, ще се проведат работни срещи и пресконференция, които ще бъдат посветени на cоциалното приобщаване за бивши зависими в обществото.

Сдружение „Реванш“, съвместно с Българския футболен съюз, провеждат тази инициатива от 2015 година. В отговор на настоящата ситуация с COVID-19 в света организационният комитет реши да промени формата на дейностите в рамките на проекта. Тази година, за разлика от предишни години, участници ще бъдат само хора, живеещи на територията на България. Извънредното положение и социалната изолация нанесоха сериозни психологически щети на младите хора по отношение на начина на живот, образователните и социалните нужди, застрашиха кариерата и личното им развитие. Проектът „7:0 за хората срещу  зависимостите“ е навременен отговор на предизвикателствата пред обществото.

Място на провеждане на турнира:

23, 24, 25 октомври 2020 г.

град София, кв. „Бояна“, улица „Витошко лале“ 18

Национална футболна база „Бояна“

За информация и въпроси:

Email: revanshsofia@gmail.com

Тел.: + 359877705913 – Николай Диков – организатор