Изпрати SMS с текст: DMS HELPLINE на кратък номер 17 777


Дари 1 лев (няма ДДС) чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
Подкрепи нашата Линия, дари 1 лев!

телефонна линия

0888-99-18-66

BG
EN
Facebook Twitter YouTube - Email

Представяме Ви Kabinet.bg – гореща линия за безплатна и дистанционна психотерапевтична помощ в условията на Covid-19

Представяме Ви Kabinet.bg – гореща линия за безплатна и дистанционна психотерапевтична помощ в условията на Covid-19

Пандемията Covid-19 промени ежедневието, навиците и живота ни. Както и да се развие епидемията, остават дългосрочни последици на всички нива, включително загуба на доходи, загуба на смисъл във връзка със всичко случило се, чувство за невидима заплаха, криза на доверието и принудата да живеем в несигурност и неяснота. В периода юли-декември 2020 г. екипът професионални консултанти на инициативата Kabinet осигурява извънредна и безвъзмездна онлайн психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа, която дава възможност за безплатно и дистанционно облекчение на психичното натоварване и страдание по време и след периода на Covid-19.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ:

-На безплатния телефон 0800 20 202 (работно време от 10.00 до 16.00 всеки делничен ден)

-По имейл на info@kabinet.bg (по всяко време)

-През формата за контакт <Запиши си час> на https://kabinet.bg/ (по всяко време)

Нашите консултанти ще се свържат с Вас, за да уточните най-удобното време за Вашата консултация. Можете да изберете консултация с видео връзка, по имейл или телефон.

Платформата предлага безплатни индивидуални, семейни и групови сесии за психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа за намаляване на преживяването за самота, тревожността и депресията, загубата, както и за намирането на решения на актуални социални проблеми.
Сесиите се провеждат при спазване на всички мерки за конфиденциалност.

НАШИЯТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП: Българското общество по групова анализа и групови процеси (Обществото) - неправителствена организация, регистрирана в обществена полза, с екип от професионални психотерапевти, социални работници с най-висок ценз за практикуване – по български и международни стандарти за индивидуална и групова психотерапия, психотерапевти в процес на обучение и работещи под супервизия. Психотерапевтите в Обществото имат сериозен професионален опит, който обхваща над 200 терапевтични часа и 6 групови сесии с пациенти на седмица, опит в групи и социални проекти за подкрепа. В проекта е ангажиран екип от над 15 професионални терапевта и социални работници на Обществото, компетентни в широк спектър проблематика: тревожно-депресивни състояния (депресия, фобии, паник атаки, натрапчиви мисли), травматични преживявания и загуби, проблеми на пола и сексуалната ориентация, хранителни разстройства, зависимости, детско-юношески поведенчески проблеми и др.

ДАРЕТЕ:  Инициативата се издържа от дарения. Можете да ни подкрепите на https://platformata.bg/bg/kauzi/826:covid-19/details/campaign.html, кампанията ни с фондация BCause. С Вашата подкрепа можем да продължим да предоставяме безплатна психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа на повече хора в нужда и за по-дълго време.