телефонна линия

0888-99-18-66

BG
EN
Facebook Twitter YouTube - Email

Лидия Янева: За мен Линията е от изключителна важност

Лидия Янева: За мен Линията е от изключителна важност

Като млада майка на тийнейджър и работеща жена, съм изправена всекидневно с проблемите заобикалящи нашите младежи и как да съчетаем кариерата с това да обърнем достатъчно внимание на детето си в този бързо променящ се и несигурен свят. Забързани в ежедневието и кариерата остава твърде малко време за нашите деца, които са заобиколени с твърде много грешна информация и „доброжелатели“, бомбардирани с лъжливи твърдения и изкушения от интернет и грешни приятели. За съжаление, когато вече е твърде късно, човек е объркан и в невъзможност да помогне или да се справи с вече съществуващия проблем, без да има помощ.

Точно за това, като майка и ангажирана личност съм силно заинтересована да подкрепя каузите на Националната информационна линия за наркотиците, алкохола и хазарта. За мен линията е от изключителна важност, защото като майка на подрастващ младеж искам да знам, че има кой да подкрепи нашите деца, който да даде адекватна и истинска информация за вредата от зависимостите. Да има кой да им обясни и подкрепи на разбираем и достъпен език, че животът може да продължи, че може да се справим, че не е нужно да търсим утеха и отдушник в наркотиците, хазарт и алкохол.  Съществуването на тази организация, със своята безпрекословна подкрепа, дава лъч светлина на нашите деца, на нашето бъдеще и на един по- светъл живот, който може да продължи и отвъд зависимостите, както и да ги предпази от капана на ежедневието, давайки ясна и откровена информация, достъпна за тяхното по-нататъшно развитие.

Когато всеки един от нас подкрепи такава кауза, ще можем да дадем шанс на децата си, като открием пред тях хоризонта на едно по-добро бъдеще.

Ставайки посланик на каузата на НАЦИОНАЛНА ИНФОРМАЦИОННА ЛИНИЯ ЗА НАРКОТИЦИТЕ, АЛКОХОЛА И ХАЗАРТА, аз искам да подкрепя децата ни, които са нашето бъдеще, да работя безкористно, за да виждаме как пред нас израстват истински, уверени и силни личности, информирани и сигурни в своите възможности, с бъдеще без зависимости, готови да се справят с всички препятствия на живота.

Лидия Янева – мисис България 2018 г.

Подкрепете ни с SMS с текст DMS HELPLINE на номер 17 777. Повече за кампанията ни и защо се нуждаем от вашата подкрепа: https://dmsbg.com/16403/dms-helpline/.