телефонна линия

0888-99-18-66

BG
EN
Facebook Twitter YouTube - Email

Борис Касиков: всеки има правото на втори шанс

Борис Касиков: всеки има правото на втори шанс

"Ако е живот, ще е с проблеми..." - така, простичко ми обясни нещата, моят баща преди години. Лесно се бяга от трудностите, когато имаш верни "приятели", като наркотиците, алкохола и хазарта. Разбира се, подобно "бягство" води само до едно място - пълният и напълно лишен от слава провал на човека.

И точно, когато фиаското настъпи, зависимият разбира, че приятелите ги няма. Много често, зависимостите ни разделят и с роднините. В подобен момент е лесно да си кажеш, че нищо няма смисъл. Че си загубил всичко.

И точно тогава адекватната и професионална подкрепа би могла да бъде животоспасяваща Защото всеки е способен на грешки, но пак всеки има правото на втори шанс!

Затова и заставам в подкрепа на НАЦИОНАЛНА ИНФОРМАЦИОННА ЛИНИЯ ЗА НАРКОТИЦИТЕ, АЛКОХОЛА И ХАЗАРТА, ЗАЩОТО ВЯРВАМ, ЧЕ КАУЗАТА НА ТЕЗИ ХОРА Е БЛАГОРОДНА И ЛИШЕНА ОТ КОРИСТ. А ТОЧНО ТАКИВА ХОРА И КАУЗИ НИ ОПРЕДЕЛЯТ, КАТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО.

Борис Касиков - артист, журналист, общественик

Подкрепете ни с SMS с текст DMS HELPLINE на номер 17 777. Повече за кампанията ни и защо се нуждаем от вашата подкрепа: https://dmsbg.com/16403/dms-helpline/.