телефонна линия

0888-99-18-66

BG
EN
Facebook Twitter YouTube - Email

Второто издание на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА се отлага

Второто издание на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА се отлага

Броени дни преди старта на второто издание на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА в страната ни е обявено извънредно положение заради бързото разпространение на вируса COVID-19. Предизвикателствата по овладяването на епидемологичната криза и икономическите последици от нея изискват отговорно поведение, дисциплина и съпричастност от всички нас.

Организационният комитет на БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА взе решение да отложи кампанията за неопределено време. Това решение е резултат от категоричната ни убеденост, че всички ние от гражданските организации в този момент трябва да мобилизираме своите ресурси и да бъдем полезни там, където нашите знания и опит могат да допринесат за по-бързото и безболезнено преминаване през този труден момент. Неправителственият сектор многократно е доказал, че има енергията, потенциала и желанието да бъде в полза на обществото и най-уязвимите групи в него. Време е да го направим отново – с повече креативност, всеотдайност и внимание към онези, които ще поемат в най-голяма степен последиците от настоящата криза.

Поради отлагането на кампанията популяризирането ѝ се прекратява по всички комуникационни канали /социални мрежи, радио, телевизия, външна реклама/. Прекъсваме и промотирането на теста, чиято цел беше да привлечем повече дарители, като им предложим по-различно и интересно преживяване. Платформата БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА няма да бъде затворена. Тя ще остане достъпна и можете да я използвате, както намерите за добре.

Благодарим ви за доверието и желанието да бъдете част от БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА! Благодарим ви за вложените усилия, внимание и време в подготовката ви за нея!

Ще ви информираме допълнително за следващото издание.