телефонна линия

0888-99-18-66

BG
EN
Facebook Twitter YouTube - Email

Фотографска изложба-базар „26 стъпки в моята посока”

Фотографска изложба-базар „26 стъпки в моята посока”

Скъпи приятели,

Къща „Посока“ и Ателие „ФотоФози“ към Асоциация за рехабилитация на зависими „Солидарност“ имат удоволствието да Ви поканят на първото си съвместно събитие –Фотографска изложба-базар „26 стъпки в моята посока“.

Изложбата ще се състои от 26 фотографии, направени от клиентите и екипа на рехабилитационната програма специално за събитието. Предлагаме Ви да бъдете част от нашето пътешествие и да се докоснете до онези малки неща в ежедневието, които не спират да ни дават сили да продължаваме напред, дори и в най-трудните моменти.

Асоциация „Солидарност“ се занимава с рехабилитация на хора, зависими от алкохол, наркотици и хазарт, с традиция в България вече близо 13 години. Програмата функционира като дневен център по модела на терапевтичните общности.

„ФотоФози“ е най-новото ателие към програмата, в което клиентите имат възможност да използват фотографското изкуство като възможност да изразят себе си, да научат нови умения и да подпомогнат собствения си процес на реинтеграция към обществото. Създадено е от успешно завършили и преминали във фаза на ресоциализация клиенти на терапевтичната програма, с неизменната помощ и подкрепа на екипа на „Солидарност“.

Къща „Посока“ е най-новото звено на Асоциация „Солидарност“, което предоставя социална услуга на клиенти в активна фаза на употреба на психоактивни вещества, които не са взели решение за включване в лечение. Работим от началото на годината и за това време успяваме да бъдем полезни на все повече млади хора, загубили себе си в капана на зависимостта.

„ФотоФози“ и „Посока“ са най-малките деца на Асоциация „Солидарност“ и като такива искаме да Ви поканим да споделите с нас един специален късен следобед.

На 24.06.2016 г. от 18:30 ч. ще отбележим в аванс Международния ден за борба със злоупотребата и незаконния трафик на наркотици (26 юни) и едновременно с това ще се присъединим към обявения за месец на фотографията юни, ставайки част от културния живот на столицата.

Копия от всички експонати на изложбата ще могат да бъдат закупувани на символична цена, като давате своите заявки на място по време на изложбата, а след това – и през страницата на Къща „Посока“ във Фейсбук. Средствата, събрани от продадените фотографии, ще бъдат използвани за закупуване на хигиенни и козметични материали от първа необходимост за клиентите на „Посока“. Хигиената е един от най-важните признаци на повишеното самоуважение и грижа за себе си. С Ваша помощ нашите клиенти ще имат възможност да си позволят едно по-добро качество на живот.

Заповядайте на адрес гр. София, бул. „Сливница“ 109!